Υλικά:
Εκτέλεση:
Πλένουμε το κρέας καλά και έπειτα το βάζουμε να βράσει στη κατσαρόλα με το νερό και το ξαφρίζουμε.
Το αφήνουμε στην φωτιά μαζί με τον κύβο λαχανικών μέχρι να το πιει σχεδόν όλο.
Στην συνέχεια πλένουμε τα πράσα και το κρεμμύδι και το κόβουμε κομματάκια. Το ρίχνουμε μέσα μαζί με το λάδι και το αφήνουμε να τηγανιστεί, γυρίζοντας το συνέχεια.
Όταν έχει πάρει χρώμα τότε ρίχνουμε το κρασί μαζί με το αλατοπίπερο και το σερβίρουμε.
Χρήσιμες Συμβουλές
Προμηθευτές
Συνταγές