Υλικά:
Εκτέλεση:
Κόψτε το κρέας σε κομμάτια (μέγεθος αυγού), πλύντε το και σκουπίστε το καλά με πετσέτα ή χαρτί κουζίνας.
Βάλτε σε κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί καλά και τσιγαρίστε το κρέας καλά.
Βγάλτε τα κομμάτια του κρέατος και στο ίδιο λάδι τηγανίστε τα κρεμμύδια ελαφριά.
Προσθέστε στα κρεμμύδια το κρέας, σβήστε τα με το κρασί και μετά προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και λίγο ζεστό νερό και αφήστε το φαγητό να βράσει.
Εάν χρειαστεί προσθέστε που και που λίγο ζεστό νερό (τα κρεμμύδια σχεδόν να λιώσουν, κάνοντας μια πηχτή σάλτσα).
Κατεβάστε το τας κεμπάπ από την φωτιά μόλις μείνει μόνο με την σάλτσα του.
Συνοδεύεται με πιλάφι ή με πουρέ.
Χρήσιμες Συμβουλές
Προμηθευτές
Συνταγές