Βάλτε στην κατσαρόλα 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ρίξτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κάππαρη. Σοτάρετε για 2-3 λεπτά και ρίξτε μετά τα κομμάτια του κοτόπουλου. Γυρίστε τα για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και προσθέστε τις πιπεριές. Συνεχίστε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά και μετά ρίξτε το κρασί, τον ντοματοπελτέ, τα ντοματάκια, τη ζάχαρη και τη μισή ποσότητα από τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώστε και αδειάστε το φαγητό σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή ταψί. Μαγειρέψτε το στους 180οC για μία ώρα. Πασπαλίστε με τα φρέσκα μυρωδικά που κρατήσατε και σερβίρετε.
Χρήσιμες Συμβουλές
Προμηθευτές
Συνταγές