Είσοδος

Ψαρονέφρι με σκόρδο και κύμινο


Υλικά:

  • 2 τεμαχια ψαρονέφρι
  • 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • κύμινο - αλάτι
  • ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. κορν φλάουρ

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα ψαρονέφρια σε φέτες πάχους περίπου ενός εκατοστού και τα σοτάρουμε σε λάδι που έχει ζεσταθεί. Αφού τα γυρίσουμε και από τις δύο πλευρές να πάρουν χρώμα, ρίχνουμε το σκόρδο και μόλις πάρει χρώμα βάζουμε τον χυμό λεμονιού.

Ρίχνουμε αρκετό κύμινο και αλατίζουμε.

Τέλος, βάζουμε βάζουμε τόσο νερό όσο να σκεπάσει το κρέας μας.

Μετά από 15 λεπτά περίπου διαλύουμε σε λίγο νερό το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο φαγητό. Σβήνουμε αμέσως τη φωτιά και είναι έτοιμο.

Μπορεί να συνοδευτεί με πιλάφι η ακόμα και με τηγανιτές πατάτες.

Χρήσιμες Συμβουλές

Προμηθευτές

Συνταγές

Copyright © 2024 Roupas. Powered by PowerSite.