Υλικά:
Εκτέλεση:
Ψήνουμε σιγά σιγά το μπούτι στην κατσαρόλα και μόλις είναι έτοιμο σβήνουμε με κρασί και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε - αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε λίγο νεράκι.
Όταν είναι έτοιμα και τα λαχανικά μας, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα, τα βάζουμε στο μπλέντερ και φτιάχνουμε μια ωραία σάλτσα. Αν δεν είναι πολύ πηχτή μπορούμε να βάλουμε νεράκι και ένα κύβο βοδινού και δένουμε όσο θέλουμε με κορν φλάουρ.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρέας μας το βάζουμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Συνοδεύεται με ρύζι μπασμάτι.
Χρήσιμες Συμβουλές
Προμηθευτές
Συνταγές