Υλικά 1 κουνέλι 1,7-2,0 κιλά
1 1/2ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
3-4 ντομάτες γινομένες
3 πιπεριές πράσινες κατά προτίμηση μακριές
½ Kg τυρί φέτα
ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
Εκτέλεση
Τεμαχίζουμε το κουνέλι σε 6 τεμ. μεγάλα και το βάζουμε στη γάστρα.
Κόβουμε τις πιπεριές σε μεγάλου μεγέθους ροδέλες.
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις ζουλάμε με το χέρι μας πάνω στο κουνέλι.
Αλατοπιπερόνουμε, ρίχνουμε και τη ρίγανη και κουνάμε τη γάστρα δεξιά - αριστερά ώστε να απλωθούν τα υλικά ομοιόμορφα.
Περιχύνουμε το λάδι και ρίχνουμε λίγο νεράκι.
Σκεπάζουμε τη γάστρα και τη βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 20 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε στους 180 βαθμούς. Το αφήνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα.
Προσθέτουμε τη φέτα και το αφήνουμε για άλλα 15 λεπτά.
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πατήστε ρυθμίσεις για να επιλέξετε ποια cookies θα αποδεχθείτε.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ