Υλικά:
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ανοίγουμε σχισμές στο κρέας με μυτερό μαχαίρι και βυθίζουμε εκεί τα σκόρδα.
Σε τρία φύλλα λαδόκολλας (το ένα πάνω στο άλλο) απλώνουμε τις πατάτες και τις αγκινάρες και από πάνω βάζουμε το κατσικίσιο μπουτάκι.
Σε ένα μπόλ ανακατεύομε το λάδι, τη μουστάρδα, το θυμάρι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
Περιχύνουμε με το μισό μείγμα τις πατάτες και τις αγκινάρες και με το υπόλοιπο αλείφουμε καλά το μπουτάκι.
Κλείνουμε καλά τις λαδόκολλες σαν πακέτο και δένουμε με βαμβακερό σπάγγο. Μεταφέρουμε το πακέτο σε ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 2 ώρες στους 200 βαθμούς.
Tips
Αν δεν φοβάστε τα λιπαρά, προσθέστε 100 γρ. κεφαλοτύρι σε κυβάκια.
Χρήσιμες Συμβουλές
Προμηθευτές
Συνταγές